Přihlášky na kurzy v letním semestru 2023/24 v Opavě

V letním semestru otevíráme kurzy CCNA1 R&S a CCNA3 R&S.

Informace o jednotlivých kurzech najdete buď na tomto webu, nebo o trochu podrobněji na https://www.slu.cz/fpf/cz/layout/1546.

Cena je pro studenty Slezské univerzity 2500 Kč, pro externí zájemce 4000 Kč. Přihlášky:

Pokud nastane problém se stažením přihlášek, ozvěte se na sarka.vavreckova (at) fpf.slu.cz.

Termíny lekcí jsou na dohodě skupiny. Pokud by bylo více skupin, pak samozřejmě je větší šance, že termíny budou vyhovující. Pokud si nejste jisti, můžete se přihlásit zatím neoficiálně, a až po dohodě vyřešíme oficiality.

Vyplněnou přihlášku prosím

  • vytiskněte, vyplňte (nebo v opačném pořadí), podepište,
  • naskenujte nebo čitelně nafoťte a pošlete e-mailem na sarka.vavreckova (at) fpf.slu.cz,
  • až „budete mít cestu“, doneste na Ústav informatiky (sekretariát nebo dr. Vavrečková – budova na Bezručově náměstí 13, tzn. ve stejné budově jako CNA Laboratoř). Nespěchá to, klidně můžete až na první den výuky, pokud jste se předem přihlásili e-mailem nebo poslali přihlášku elektronicky.

Přihlášky odevzdávejte do 25. 3. 2024. Radši dřív, ať je co nejdřív jasné, které kurzy se otevřou. Poznámka: po dohodě je možné zapsat se i v průběhu kurzu, ale samozřejmě pro otevření kurzu je důležité, aby byl splněn daný minimální počet zájemců.

Update: termín odevzdání přihlášek už sice uplynul, ale dokud se kurzy naplno nerozjedou, je možné se připojit, volná místa ještě rozhodně jsou. Informace: sarka.vavreckova (at) fpf.slu.cz. Platbu zatím neřešte, až podle toho, jestli bude dostatek zájemců k otevření kurzu v dohodnutém termínu.